TOBY HELENA 8 kW

CENA: 899€


NAROČI

Peč na pelete TOBY HELENA je namenjena ogrevanju stanovanjskih in poslovnih prostorov s pihanjem toplega zraka. Gre se za kvaliteten izdelek z vgrajeno FUMIS elektroniko, menijem touch screen v Slovenskem jeziku ter možnostjo priklopa wi fi vmesnika za upravljanje na daljavo!

S sevanjem prenaša toploto v neposredno okolje, kar se poveča z uporabo zunanjega ventilatorja (kapaciteta pihanja vročega zraka 480 m3/uro).

Vsi procesi delovanja peči na pelete so popolnoma samodejni (vžig, izgorevanje, gašenje). Peč ima vgrajen varnostni termostat – v primeru pregrevanja se doziranje peletov ustavi, ohlajanje peči pa še pospeši ventilator, ki začne samodejno delovati z največjo močjo.
Krmiljenje peči je povezano s sobno temperaturno sondo. Nakup dodatnega usmerjevalnika vam omogoči priključitev peči prek vašega brezžičnega omrežja na internet; daljinski vžig in nadzor peči prek aplikacije na mobilnem telefonu (s platforme Android ali iOS).
Konstrukcija kurišča omogoča neoviran dostop za enostavno čiščenje in odstranjevanje pepela. Peč ima vgrajen pepelnik, ki se nahaja pod kuriščem.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE:
Skupna (nazivna) moč : 8 kW
Teža : 95 kg
Odprtina odvoda dimnih plinov : ø 80 mm
Izstopna temperatura izpušnih plinov : < 160 ⁰C
Pretok zraka v ventilatorju : 480 m3/h
Zmogljivost posode za pelete : 17 kg
Električno napajanje : 220 V / 50 Hz
Poraba električne energije med vžigom : 400 W
Poraba električne energije med delovanjem : 200 W
Višina (mm) : 1010
Globina (mm) : 615
Širina (mm) : 472
Izkoristek : 90 %