TRAPEZNA PLOČEVINA ISOMEC / 5 X VAL + PROTIKONDENZNI FILC

 

 

 

 

 

Glavne značilnosti trapezne pločevine s 5-imi valovi so trdnost, enostavno rezanje in rokovanje, odpornost in dolga življenjska doba. Sodobna profilirana pločevina s 5-imi valovi je primerna za številne aplikacije za obloge strešne kritine ter stene komercialnih, industrijskih in stanovanjskih stavb.

Na spodnji strani pločevine se v proizvodnemu procesu doda nanos PROTIKONDENZNEGA FILCA, kateri preprečuje kondenziranje!

Odlikuje jo majhna masa, hitra in enostavna montaža, odlična tesnost ter dobra nosilnost. Pokriva se v pasovih od slemena proti kapu  v enem ali več kosih.
S fiksiranjem profilirane pločevine na strešno pod konstrukcijo le ta daje strehi/steni  dodatno ojačitev oz. trdnost, kar pomeni dodatno prednost pri starejših objektih.
Pločevina je obojestransko vroče pocinkana ter barvno obdelana. Primerna je za pokrivanje vseh vrst streh in sten, še posebej se odlično obnese pri strehah z nizkim naklonom.

Pri nas na zalogi v treh osnovnih barvah in naslednjih dolžinah :
-RAL 3009 RDEČA (250cm, 350cm, 550cm, 650cm, 800cm)
-RAL 8017 RJAVA (250cm, 350cm, 550cm, 650cm, 800cm)
-RAL 9002 UMAZANO BELA (800cm)

Možen RAZREZ na želeno mero po želji kupca – doplačilo! Razrez vršimo s profesionalnim rezilom, kateri ob razrezu ne pregreva materiala!

PRED NAKUPOM SE O STANJU ZALOGE POSVETUJTE S PRODAJALCEM!

PRI NAS MOŽEN NAKUP NA OBROKE:

-DO 12 OBROKOV Z NLB KARTICAMI Z ODLOŽENIM PLAČILOM (MASTERCARD, MASTERCARD GOLD, VISA IN KARANTA)
-DO 24 OBROKOV Z DINERS KARTICO!!!


TEHNIČNA SKICA

slika1